Orgasme med garanti

Da jeg ledte efter tre mænd på et datingsite, lød et af de svar jeg fik, som følger:

Orgasme med garanti stod der på min hoveddør, da jeg var 17, og det gælder stadig. Alle de kvinder, jeg har kendt, har forladt min lejlighed tilfredse. Så selvom det måske er fint nok med din tre mænd model, behøver du den ikke, nu hvor jeg melder mig på banen. Jeg kan give dig alle de orgasmer, du har brug for, og hvad skal man så med de andre områder?
Jeg elsker sex, som du sikkert kan gætte dig til, og når jeg ser på fotoet af dig, ligner du en varm kvinde, der vil elske at få den ene orgasme efter den anden.
Kontakt mig, så vi kan aftale og mødes snart!

Læs mere i romanen En kvinde tre mænd, når den udkommer til maj 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*