En tre-i-en mand

Jeg fik dette svar fra en mand, da jeg ledte efter tre mænd på et dating site:

Hej Elizabeth,

Det, du søger, er vel nærmest en tre-i-en’er. Men findes han i en brugbar udgave? Jeg søger også en tre-i en’er, med brains, body and soul. Samtaler, ømhed og sex.

Jeg er universitetsuddannet, men har altid arbejdet i det private erhvervsliv. Jeg er indsigtsfuld og udtryksfuld, talende og lyttende. Og sej. Har altid kæmpet hårdt for mine mål, hvad enten det er danmarksmester i motorsport (forhistorisk tid), erhvervsleder (historisk tid) eller en god deltidsfar (meget aktuel nutid). I dag driver jeg mit eget konsulentfirma. Jeg er for relativt nylig kommet på markedet med et nyt, spændende it-produkt og salget går godt. Jeg er lykkeligt fraskilt, men ulykkelig single (skævt smil) og har en dejlig deledreng på 12 år. Han går i 6. klasse. (Ligesom Mille, najs)

Livet har efterhånden gjort mig rimelig forstående, når det gælder mennesker. Jeg vil gerne møde en kvinde, der kombinerer et godt udseende med feminine kvaliteter. Som kan give mig sødme, varme, indsigt og kærlighed. Som nyder at udforske erotik i både de blideste og de lidt mere grænsesøgende former. Lige det vil jeg ikke gå så meget i dybden med, før vi evt. kommer i dialog, men for mig må det gerne være fantasifuldt, sofistikeret, spændende, også med et lille gys og en glad latter bagefter. Men aldrig plat eller vulgært. Jeg har for mig selv det valgsprog, at jeg vil hellere være kinky med de normale end normal med de kinky. Jeg er ret selektiv, for jeg vil ha’ det sådan, at jeg dagen efter kan tænke tilbage med glæde, nydelse og stolthed. God erotik er en fantastisk drivkraft for resten af mit liv, og det handler altså ikke om mængden, men om kvaliteten.

Nå, kan jeg så overhovedet selv modsvare mine ønsker? Ingen lig i lasten, parat til et fast forhold med både tryghed og udfordringer. Jeg går ikke så meget op i det med udseendet. En ting, jeg er blevet klar over, er, at mit næste forhold skal være tæt. Ærligt. Ikke et mentalt distanceret forhold, hvor man snakker intellektuelt, elsker og ikke kommer hinanden ved følelsesmæssigt. Det forventer jeg naturligvis ikke indfriet over en kop kaffe på en café, men det vil være mit mål for et forhold.

Så alt i alt: Jeg kunne være nysgerrig efter at komme i nærmere dialog med dig. Har jeg fristet dig?

De venligste hilsener, Michael

Læs mere i min roman En kvinde tre mænd, som udkommer på dansk medio marts i en ny opdateret version fuld af saft, kraft og kærlighed.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*